Doctorul și ambulanța s-au tamponat în intersecție

de | 29/01/2018 | Actualitate, Local

O întâmplare care poate fi considerată amuzantă prin prisma consecințelor minore a avut loc luni, 29 ianuarie, în jurul orei 13.00, în centrul Romanului.

O ambulanță care se deplasa pe bulevardul Roman Mușat, pe direcția Hotel – „Doi măgari”, a fost acroșată de un autoturism condus de un medic. Mașina medicului Alina Țubucanu a pătruns în intersecția de la Pascal dinspre Casa Căsătoriilor și s-a ciocnit cu ambulanța.

În urma coliziunii au rezultat doar pagube materiale.

Fiecare dintre conducătorii auto susține, însă, că dreptatea este de partea lui: în timp ce medicul a spus că a intrat în intersecție la culoarea verde a semaforului, fără a auzi sirena, șoferul de pe ambulanță susține că avea semnalele acustice și luminoase pornite.

Pentru a se vedea exact cine este vinovat de acest incident, cel mai probabil vor fi folosite imagini ale camerelor de supraveghere din zonă.

accident Pascal doctor Alina Tubucanu DSC 9032 accident Pascal doctor Alina Tubucanu DSC 9033 accident Pascal doctor Alina Tubucanu DSC 9034 accident Pascal doctor Alina Tubucanu DSC 9037 accident Pascal doctor Alina Tubucanu DSC 9036

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.