Dezbatere buget 2018: cereri puține din partea instituțiilor de învățământ din oraș

106

Primăria Roman a început seria de dezbateri pe marginea proiectului de buget pentru 2018 cu reprezentanții unităților școlare de pe raza municiului. Primul care a luat cuvântul a fost primarul Lucian Micu, acesta declarând că prioritatea administrației locale este reamenajarea cu covor asfaltic a curților școlilor, a aleelor și a terenurilor de sport. Totodată le-a atras atenția reprezentanților școlilor că anul 2018 va fi “un an dificil de traversat din punct de vedere financiar”, lucru care i-a făcut pe aceștia să fie ponderați în doleanțe.

Mojoritatea cererilor au fost legate de tâmplărie sau grupurile sanitare, dar de departe cea mai reclamată problemă a fost cea a instalațiilor electrice ce necesită reparații imediate, acestea urmând a fi făcute cu personal din primărie. Cele mai multe dintre doleanțe nu și-au găsit rezolvarea imediată, reprezentanții școlilor primind în schimb promisiunea că vor fi rezolvate în perioada vacanței de vară.

Lucian Micu a făcut publică intenția Primăriei Roman de a accesa fonduri europene pentru Liceul Vasile Sav, fiind identificată o axă de finanțare care permite atât reabilitarea clădirilor cât și dotarea corespunzătoare.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.
Comentarii
Se încarcă...
Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.