Ionel Arsene, suspendat din funcţia de preşedintele al CJ Neamţ

de | 01/02/2018 | Administrație, Județean

Prefectura judeţului Neamţ, a emis un ordin de suspendare din funcţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, până la încetarea măsurii de arest preventiv. Totodată, se menţionează şi suspendarea mandatului de consilier judeţean al lui Ionel Arsene.

“Se constată suspendarea de drept a mandatului de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ al domnului Arsenie Ionel. Suspendarea operează de la data de 29 ianuarie 2018 şi până la încetarea stării de arest preventiv. Prezentul ordin se comunică celui în cauză, atât la domiciliu şi reşedinţă, cât şi la locul de deţinere, Consiliului Judeţean Neamţ, altor persoane şi autorităţi interesate”, se arată în ordinul prefectului Vasile Panaite.

Atribuțiile președintelui suspendat vor preluate de un vicepreședinte, consilierii județeni urmând să hotărască care dintre cei doi.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.