UPDATE: Directorul Dan Zaharia a pierdut lupta cu boala

de | 07/02/2018 | Actualitate, Local

Update: Duminică, 11 februarie 2018, între orele 9:00 – 12:00, sicirul cu trupul neînsufleţit va fi depus în holul principal al Liceului Tehnologic “Vasila Sav” pentru ca toţi cei dragi să poată depune florile recunoştinţei şi să aducă un ultim omagiu.


Știrea inițială

Profesorul Dan Zaharia, director al Liceului tehnologic „Vasile Sav”, a pierdut lupta cu boala. Acesta a decedat miercuri, 7 februarie, după ce a luptat cu o tumoră la trunchiul spinal mai multe luni.

Din păcate, medicii nu au putut să îl ajute prea mult, în ciuda eforturilor de a-i salva viața. Dan Zaharia a stat internat o perioadă la Spitalul Fundeni. În noiembrie 2017, familia sa, dar și colegii și alte persoane care l-au cunoscut au cerut sprijin de la mai multe persoane pentru a dona sânge.

Dan Zaharia a fost profesor de fizică și acum se afla pentru a doua oară la conducerea Liceului „Vasile Sav”, post pe care îl câștigase prin concurs în 2016. Anul acesta ar fi împlinit 62 de ani.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.