„Tu ce-ai făcut astăzi?”

de | 07/02/2018 | Cultură, Local

Roman ArtGallery a găzduit, luni seară, lansare de carte inedită, cu muzică folk. Ovidiu Scridon, un cantautor care a obținut numeroase premii la nivel național și a cântat românilor de peste ocean de mai multe ori, și-a lansat cea mai recentă carte a sa la Roman, orașul mușatin fiind primul punct de oprire dintr-un turneu mai amplu prin Moldova, Republica Moldova și alte orașe din țară.

Poeziile lui Ovidiu Scridon au fost recitate, în prima parte a evenimentului, de membri ai trupei de teatru Gong. Mai apoi, însuși autorul a recitat și a cântat versurile pe care le-a creat.

RomanArt Gallery Lansare de carte Tu ce ai facut azi DSC 9430

Cu doar o chitară și o muzicuță, cantautorul a creat la Roman ArtGallery o atmosferă destinsă, spectatorii fiind convinși cu ușurință să cânte împreună cu artistul.

Vă mulțumesc foarte mult pentru că sunteți aici și îmi acordați, poate, rezerva cea mai importantă a dumneavoastră: timpul. Această carte, „Tu ce-ai făcut astăzi?”, a apărut ca urmare a experienței mele din Marea Britanie. Am locuit acolo o perioadă și a fost o perioadă interesantă, dar dificilă, nu m-am putut adapta la fel de bine ca în Statele Unite.

Ovidiu Scridon, autor „Tu ce-ai făcut astăzi?”

Autorul a adăugat că a ales să includă și Romanul în turneul său datorită referințelor bune pe care le-a primit de la alți artiști din țară, care au rămas plăcut impresionați de viața culturală a orașului nostru.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.