„Tu ce-ai făcut astăzi?”

27

Roman ArtGallery a găzduit, luni seară, lansare de carte inedită, cu muzică folk. Ovidiu Scridon, un cantautor care a obținut numeroase premii la nivel național și a cântat românilor de peste ocean de mai multe ori, și-a lansat cea mai recentă carte a sa la Roman, orașul mușatin fiind primul punct de oprire dintr-un turneu mai amplu prin Moldova, Republica Moldova și alte orașe din țară.

Poeziile lui Ovidiu Scridon au fost recitate, în prima parte a evenimentului, de membri ai trupei de teatru Gong. Mai apoi, însuși autorul a recitat și a cântat versurile pe care le-a creat.

Cu doar o chitară și o muzicuță, cantautorul a creat la Roman ArtGallery o atmosferă destinsă, spectatorii fiind convinși cu ușurință să cânte împreună cu artistul.

Vă mulțumesc foarte mult pentru că sunteți aici și îmi acordați, poate, rezerva cea mai importantă a dumneavoastră: timpul. Această carte, „Tu ce-ai făcut astăzi?”, a apărut ca urmare a experienței mele din Marea Britanie. Am locuit acolo o perioadă și a fost o perioadă interesantă, dar dificilă, nu m-am putut adapta la fel de bine ca în Statele Unite.

Ovidiu Scridon, autor „Tu ce-ai făcut astăzi?”

Autorul a adăugat că a ales să includă și Romanul în turneul său datorită referințelor bune pe care le-a primit de la alți artiști din țară, care au rămas plăcut impresionați de viața culturală a orașului nostru.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.
Comentarii
Se încarcă...
Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.