Se fac înscrieri pentru a doua ediție a Memorialului Cezar Labău-Ișan la șah

30

Clubul Copiilor Roman organizează duminică, 18 februarie, a doua ediție a Memorialului Cezar Labău-Ișan la șah, pentru omagierea celui care a fost cadru didactic al Clubului la cercurile de șah și radio-telegrafie timp de două decenii.

Competiția este structurată pe 6 secțiuni, A-D pentru copii nelegitimați și E-F pentru copii legitimați. Timpul de joc va fi de 20 minute/jucător la nelegitimați și 25 minute/jucător la legitimați.
Secțiunea A va cuprinde copiii cu vârsta până în 9 ani, secțiunea B va cuprinde copiii între 9 și 11 ani, secțiunea C copiii între 12 și 14 ani, secțiunea D se adresează celor între 15 și 19 ani, iar secțiunile celor legitimați vor cuprinde copiii sub 9 ani și sub 15 ani.

Jucătorii trebuie să își aducă șahul propriu și ceas de control în cazul celor legitimați. Ocupanții primelor 3 poziții la fiecare secțiune vor fi premiați cu cupe, medalii și bani, dar sponsorii competiției își rezervă dreptul de a premia bănesc și pe ocupanții locurilor 4 și 5, dacă se vor afla la foarte mică distanță de locul 3.

Concursul se va desfășura în sistem open, elvețian sau turneu (la secțiunile unde ar fi foarte puțini participanți), 6 runde la nelegitimați și 5 runde la legitimați.

Înscrierile se pot face la arbitrii Florinel Vieru (tel. 0762.846.952) și Bogdan Sava (tel. 0740.812.611) precum și la sediul Clubului Copiilor (începând cu data de 13 februarie, între orele 10.00 – 16.00) până cel târziu pe 15 februarie. La ediția precedentă a Memorialului s-au înscris 133 de participanți, anul acesta organizatorii se așteaptă la un nou record de participare.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.
Comentarii
Se încarcă...
Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.