Tichetele sociale – doar de două ori pe an, dar cu valoare mai mare

de | 12/02/2018 | Administrație, Local, Social

Primăria municipiului Roman păstrează facilitatea pe care o acordă de câțiva ani romașcanilor cu venituri mici sau cu handicap. Doar că, spre diferență de anul trecut, tichetele sociale (căci despre această facilitate este vorba) vor fi acordate doar de două ori pe an.

În schimb, crește valoarea acestora: de la 50 de lei cât erau anul trecut, tichetele acordate o singură dată unei familii sau persoane singure vor fi de 70 de lei. Anul acesta, perioada de acordare a acestor vouchere va fi în perioada de dinainte de Paști, respectiv înainte de Crăciun.

Pentru a fi acordate aceste bonuri valorice, regulamentul de acordare și sumele necesare vor fi supuse aprobării Consiliului Local Roman, în ședința ordinară din data de 16 februarie. conform proiectului, o persoană trebuie să câștige cel mult 700 de lei pentru a beneficia de acest sprijin.

 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.