Primarul Micu, pețitorul romașcanilor singuri

de | 19/02/2018 | Actualitate, Local

Primarul Micu vrea să-i vadă pe toți romașcanii fericiți și a luat decizia să devină… pețitorul celor care nu și-au găsit până acum sufletul pereche. Sub denumirea „Romanul dragobește!”, Lucian Micu a anunțat că administrația locală va organiza, pe 24 februarie, „speed dating” pentru toți cei care doresc să cunoască pe cineva.

Prețuiesc tradițiile, de aceea vă invit să sărbătorim împreună Dragobetele. Pentru că iubirea este una dintre cele mai de preț daruri ale vieții, vă propun să-i ajutăm pe oameni să-și întâlnească sufletul pereche. Astfel, pe 24 februarie, de Dragobete, îi invit pe cei singuri să participe la un eveniment menit să le ofere șansa de a cunoaște persoana potrivită. De la ora 12.00, la Casa Pâinii (fostul cinematograf Victoria, actuala cantină), vom amenaja mai multe spații la care, prin rotație, domnișoarele, de orice vârstă, vor putea cunoaște un bărbat. Ea și el se vor putea cunoaște timp de 5 minute, după care se poate lega o prietenie sau ea va merge la următorul posibil suflet pereche. Poate părea o joacă, dar eu cred că oamenii care iubesc, oamenii fericiți că au cu cine împărtăși lucrurile frumoase ale vieții pot transforma orașul în care locuiesc într-o comunitate unită, activă și care să se dezvolte prin forța pe care iubirea o oferă vieții.
Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.