Cei mai buni asistenți sociali din Neamț au nevoie de votul nostru

de | 20/02/2018 | Județean, Social

Cei mai buni profesioniști din Asistența Socială din județul Neamț intră din nou în competiție pentru obținerea recunoașterii naționale în cadrul Galei Excelenței, eveniment ce va avea loc pe data de 20 martie, la Ateneul Român din București.

Sucursala Neamț a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România (CNASR) a desemnat pentru al cincilea an consecutiv cei mai buni specialiști care activează în domeniu sau care, prin activitățile lor, au susținut și promovat  asistența socială. Aceștia pot fi votați on-line până pe data de 26 februarie, ora 00.00 iar cei care vor obține un număr cât mai mare de voturi vor intra în etapa de jurizare ce va avea loc în intervalul 27 februarie -12 martie.

Evenimentul este organizat de CNASR și își propune să celebreze Ziua Mondială a Asistenţei Sociale prin premierea celor mai dedicați asistenți sociali dar şi a celor care au contribuit la promovarea asistenţei sociale. Județul Neamț are profesioniști nominalizați atât la categoria asistentul social al anului cât și la categoria personalităților care au susținut activitățile din domeniul asistenției sociale. Profesioniștii din cadrul DGASPC nominalizați anul acesta pentru întreaga activitate desfășurată în 2017 sunt următorii:

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.