Se întrerupe energia în zona industrială a Romanului

de | 22/02/2018 | Județean, Util

Compania care administrează rețelele de energie electrică din județul Neamț va întrerupe furnizarea energiei în două localități. Se va întâmpla luni, 26 februarie, iar una dintre localitățile afectate va fi Bașta (comuna Secuieni). Nu va fi energie electrică între orele 9.00 și 15.00, motivul întreruperii fiind efectuarea unor lucrări în rețea.

O altă întrerupere va fi în zona industrială a municipiului Roman. Va avea loc tot luni, 26 februarie, iar consumatorii din zona de nord a orașului vor fi afectați în intervalul orar 9.00 – 12.00. Întreruperea furnizării de energie electrică va fi pe strada Ștefan cel Mare, tronsonul cuprins între strada Ogoarelor și strada Nordului, adică zona industrială a orașului.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.