Tânăr băcăuan, accident pe DN 15D

de | 06/03/2018 | Actualitate, Rural

Un tânăr bacăuana ajuns la Spitalul de Urgență Roman după ce s-a accidentat pe DN 15D, venind dinspre Piatra Neamț. venimentul rutier a avut loc luni, 5 martie, în afara localităţii Trifeşti.

Din primele verificări efectuate a rezultat că un tânăr de 22 de ani, din Bacău, deplasându-se la volanul unui autoturism, pe DN 15D și având direcţia către municipiul Roman, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum şi ar fi pierdut controlul volanului, moment în care a pătruns pe contrasens şi a părăsit partea carosabilă, intrând într-un copac.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la spitalul din Roman, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, sunt continuate cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.