Conferință: „Scriitorul Paul Goma acum 40 de ani și astăzi”

de | 13/03/2018 | Cultură, Fără categorie, Local

Mariana Sipoș, jurnalist, scriitor și fost ambasador al României în Columbia vine miercuri, 14 martie, la Roman pentru a participa la conferința „Scriitorul Paul Goma acum 40 de ani și astăzi”.

Evenimentul se va desfășura la Biblioteca Municipală ”George Radu Melidon”, începând cu ora 17.00, iar conferința va fi urmată de fragmente din documentarul „Paul Goma: Strict Secret”, realizat de Mariana Sipoș pentru Televiziunea Română.

Paul Goma este scriitor și a fost una dintre cele mai puternice voci împotriva regimului comunist. Trăiește la Paris de 40 de ani, după ce el, soția și copilul lor au fost expulzați din România.  Printre volumele semnate de Paul Goma se numără Ușa noastră cea de toate zilele (1972), Patimile după Pitești (1981), Jurnalul unui jurnal (1998).

 

 

 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.