Protest pentru salarii mai mari în fața Poliției Roman

de | 14/03/2018 | Actualitate, Local

Polițistul sindicalist Ioan Cănărău a organizat miercuri o „chemare la luptă” a celorlalți colegi ai săi. Ioan Cănărău vrea ca polițitii să meargă într-un număr cât mai mare la București sâmbătă, 24 martie, pentru un protest la care vor participa oameni ai legii din toată țara.

Mai mult e o chemare, niște mesaje adresate polițiștilor. Vrem să vedem toți polițiștii pe 24 martie în fața Ministerului Afacerilor Interne. Eu cred că va fi acolo cel mai mare miting al polițiștilor din ultimii ani. Politșiștii s-au săturat de șefi, de conducători independenți, s-au săturat chiar de lideri de sindicat vânduți angajatorului și vor să-și organizeze singuri un protest. Nu cerem nimic altceva decât o salarizare decentă.

ag. princ. Ioan Cănărău, vicepreședinte Sindicat Europol

Liderul de sindicat a precizat că este nevoie de o „Poliție Națională cu mai puțini șefi, pentru că sunt prea mulți și prea bine plătiți pentru ce nu fac.” În urmă cu câteva zile, proabil pentru a preîntâmpina și opri protestul anunțat, Ministerul de Interne a anunțat măsuri care să vină în favoarea polițiștilor.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

1 Comentariu

  1. Lu Lu

    Lozul din plic nu se pune la socoteală ????

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.