Se caută viitori fotbaliști printre copiii care au între 7 și 9 ani

de | 15/03/2018 | Local, Sport

Clubul de fotbal ACS Vulpițele Galbene face înscrieri pentru completarea grupei de copii (băieți și fete) născuți în 2009, 2010 și 2011. Sub deviza „Sportul te face mai fericit!”, părinții sunt invitați să-și trimită copiii la fotbal, sub atenta îndrumare a antrenorilor Adelin Tălmăcel și Ion Diaconu.

Cei care vor să îi înscrie pe copii la antrenamentele de fotbal îi pot contacta pe antrenori la numerele de telefon: 0766.373.750 (Adelin Tălmăcel) și 0742.056.631 (Ioan Diaconu).

Cea mai bună carte de vizită a antrenorilor Adelin Tălmăcel și Ioan Diaconu o reprezintă echipa de fotbal feminin „Vulpițele Galbene” care evoluează în Liga a III-a și a terminat turul pe primul loc fără înfrângere, în ciuda lipsei de finanțare.

afis sport

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.