Colaborare în folosul sănătății: Anturaj oferă meniuri realizate de nutriționist

de | 18/03/2018 | Local, Util

Romașcanii care vor să slăbească sau doar vor să mănânce mai sănătos au la dispoziție o soluție adecvată ritmului cotidian. Cafeneaua Anturaj oferă meniuri personalizate, realizate în colaborare cu un nutriționist. Ideea managerului a venit în urma unei experiențe din familie, atunci când a realizat cât de greu este să respecți meniul recomandat de nutriționist și cât de dificil este uneori să găsești toate ingredientele necesare preparării mâncării.

În urma colaborării în plan personal cu nutritionista dietetician Mădălina Enășcuț, din cadrul Centrului Medical Alas, am identificat o problemă majoră a clienților care doresc să mănânce sănătos și să slăbească în același timp. Lipsa timpului ne împiedică de multe ori să ne realizăm obiectivele care țin de siluetă și nu numai și am constatat că există multe persoane care își doresc să urmeze o dietă echilibrată dar nu beneficiază de timpul necesar cumpărăturilor și preparării meniurilor aferente. Un alt inconvenient îl reprezintă și multitudinea de ingrediente pe care nu le păstrăm uzual în casă. Astfel, am decis să începem o colaborare în acest sens cu nutriționista dietetician Mădălina Enășcuț ș și am conceput un meniu săptămânal pe care îl poate urma oricine dorește să slăbească sănătos.

Oana Leonatu, manager Anturaj

Există mai multe opțiuni, astfel încât fiecare poate alege varianta optimă, fie că are nevoie de regim sau că dorește să mănânce cu atenție.

Abonamentele se pot face pe cinci sau șapte zile pentru meniu complet, pentru o masă sau pentru două mese. Sunt zile cu rețete ce au ingrediente mai scumpe și zile cu rețete e acu ingrediente mai ieftine. În funcție de aceasta am creat un preț mediu pe zi, pre valabil doar la abonament. Dacă nu au timp să vină la Anturaj pentru a lua masa, clienților li se livrează preparatele la adresa indicată.

Oana Leonatu, manager Anturaj

Un meniu complet pentru o săptămână costă 71 lei/zi, un prânz costă 18 lei/zi ( tot prin abonamentul de șapte zile), iar o cină 28 lei (tot prin același abonament). Rețetele sunt diferite în fiecare din cele șapte zile și conțin ingrediente precum somon, spanac, avocado, miere, nuci, brocoli și diferite feluri de brânză.

 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.