Ludovic Orban vrea o soluție pentru PNL Piatra Neamț în două săptămâni

de | 19/03/2018 | Județean, Politică

Situația din PNL Neamț nu face bine partidului, dar liberalii au înțeles destul de târziu acest lucru. După ce neînțelegerile din cadrul filialei au ieșit la iveală și au fost intens dezbătute în spațiul public, liberalii nemțeni au devenit mai precauți în a comunica public despre problemele din interior.

Deputatul Laurențiu Leoreanu, vicepreședinte PNL la nivel național, a spus, în cea mai recentă conferință de presă pe care a susținut-o la Roman, că aceste chestiuni trebuie rezolvate în interior și că e preferabil a se alege calea de mijloc.

Ca și într-o familie, lucrurile trebuie rezolvate în interior. Eu sunt cel care am propus o linie de mijloc pentru a se soluționa această problemă, se va discuta la nivel național și vom căuta o soluție astfel încât lucrurile să funcționeze. E ca acasă, atunci când copilul îți face o boroboață, nu te duci și popularizezi pe scară ce s-a întâmplat. Sunt problemele noastre interne, cred că au luat o amploare prea mare.

deputat Laurențiu Leoreanu, vicepreședinte PNL

După discuțiile de zilele trecute s-a luat decizia ca organizația PNL Piatra-Neamț să nu fie, deocamdată, dizolvată. Dar, conducerea PNL Neamț susține că situația se va mai analiza încă două săptămâni înainte de o hotărâre definitivă.

În urma prezentării punctelor de vedere din ambele părți s-a decis, prin vot, la propunerea președintelui PNL Ludovic Orban să se formeze o comisie care va analiza situația și propunerea de a se reveni asupra deciziei inițiale de dizolvare a BPL PNL Piatra Neamț. Comisia este formată din secretarul general al PNL domnul Robert Sighiartău, vicepreședintele regiunii Nord – Est domnul Ioan Bălan și secretar adjunct regiunea Nord – Est domnul Cătălin Moroșanu și va avea la dispoziție două săptămâni să analizeze situația. Până la decizia finală și la prezentarea concluziei de către echipa desemnată de conducerea centrală a PNL nu vom face alte comentarii.” – comunicat de presă PNL Neamț

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.