Sătul de probleme, un bătrân s-a autoincendiat

de | 19/03/2018 | Actualitate, Rural

Problemele din familie l-au determinat pe un bătrân de 80 de ani din localitatea Cotu Vameș să renunțe la viață. Cazul i-a șocat pe săteni, mai ales că bărbatul era cunoscut ca un om cumsecade și liniștit.

Acesta a decis să renunțe la viață sâmbătă, 17 martie. S-a stropit cu benzină și apoi a aprins un chibrit, iar nimeni nu a mai putut să-l ajute. Vecinii cred că decizia bărbatului a ținut de relația tot mai problematică pe care o avea cu soția lui. De câtva timp femeia căzuse în patima băuturii și dădea toți banii pe alcool, ba chiar se certa cu vânzătoarele când acestea refuzau să o servească fie din cauză că nu avea bani suficienți pentru a plăti, fie pentru că se afla deja în stare avansată de ebrietate.

Cei doi soți aveau doi copii, ambii plecați din țară.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.