Noul prefect a fost învestit în funcție

de | 20/03/2018 | Administrație, Județean

Marți, 20 martie, a avut loc ceremonialul de învestire în funcţia de prefect al judeţului Neamţ a Danielei Soroceanu. La eveniment au fost prezenţi Dan Mihai Chirică – secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, subprefectul Iulian Jugan, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Neamţ Ion Asaftei, administrator public Oana Bulai, Maria Cătălina Grăpinoiu – secretarul judeţului, şefii serviciilor publice deconcentrate, funcţionarii publici de conducere din cadrul Instituţiei Prefectului – Judeţul Neamţ, dar și alți invitați.

Până acum Guvernul României, la nivel naţional, a fost şi este caracterizat de termenul performanță. A sosit momentul ca acest lucru să se întâmple şi la nivelul judeţului nostru! Pentru noi, este deosebit de important să implementăm, cu rezultate maxime, programul de guvernare. Pentru Neamţ şi pentru nemţeni, este vital ca toţi cetăţenii să aibă acces la toate serviciile publice într-un mod legal, imparţial şi eficient! Să nu uităm că anul 2018 este anul Centenarului şi aduce o responsabilitate în plus pentru fiecare dintre noi, prezenţi aici în această sală, astfel încât să arătăm lumii că Romania îşi merită cu prisosinţă locul şi funcţia de Preşedinte al Consiliului Uniunii Europene. Mulţumesc Guvernului României pentru încrederea de a-mi fi acordat mandatul de Prefect al judeţului Neamţ şi vă asigur că îmi voi îndeplini cu onoare şi demnitate toate obiectivele propuse.

Daniela Soroceanu – prefectul județului Neamț

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.