Cotidian online independent
Kult Hub

Organizator

Kult Hub
Website
https://www.facebook.com/kulthub/

Other Organizers

Ora locală

  • Fus orar: America/New_York
  • Data: 25 Oct 2017
  • Ora: 08:30 - 11:30
Colegiul Național

Locație

Colegiul Național "Roman Vodă"
Colegiul Național Roman Vodă, Strada Mihai Eminescu, Roman, Neamț County, Romania
Categorii

Mai multe informații

Vezi mai mult
QR Code

Data

25 Oct 2017

Ora

14:30 - 17:30

Tip eveniment

seminar

Atelierul Digital Google

Google Atelierul Digital revine in Roman. Aruncă o privire în culisele celui mai mare program de training de digital din România și află cum poti sa iti cresti cariera sau afacerea.

Pentru această ediție il avem alaturi de noi pe Dragoş Smeu – General Manager Mavericks. The Agency.

Cursul se va desfășura în Aula Garabet Ibrăileanu, va avea o durată de aproximativ 3h și va fi bazat pe un studiu de caz făcut asupra unei companii reale, iar în cadrul acestuia vor fi abordate subiecte precum:

Cum să realizezi o strategie pentru Social Media
Elementele de bază ale unui website și optimizarea lui
Cum setezi o campanie Google AdWords

Dragoş Smeu, General Manager la Mavericks. The Agency, are peste 8 ani experiență în performance media și marketing online. Este specializat în PPC marketing și trainer certificat Google AdWords. Printre clienții pentru care a lucrat se numără magazine online mari precum elefant.ro, covera.ro,dacris.net, dar și branduri consacrate precum Catena, Mega Image, Milupa sau Toyota.

Ca trainer certificat Google Adwords, susţine educarea pieţei din România prin peste 60 de training-uri livrate, iniţiind peste 2.000 de studenţi în cadrul Online Marketing Academy 2012-2015 şi peste 200 de persoane din companii medii şi mari în cadrul programului Google Engage în tainele Google AdWords şi Google Analytics.

Atelierul Digital Google face parte din inițiativa la nivel europeană Growth Engine, prin care Google își propune să ajute tinerii să își dezvolte afacerea, cariera sau pur și simplu încrederea în forțele proprii. După cursul offline, poți continua cursul online (care este la rândul lui gratuit), iar după parcurgerea celor 23 de module de învăţare poți da examenul în urma căruia vei obţine certificarea aprobată de Google şi IAB Europa. Pentru certificare online poți intra aici: https://learndigital.withgoogle.com/atelieruldigital/

Evenimentul este organizat de Fundatia Leaders, cu susţinerea Google Romania, în parteneriat cu organizația KULT Hub și găzduit de Colegiul National „Roman Voda”, Neamt.

X

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Angajăm electrician!