Site icon inRoman.ro

Tâlhar recidivist trimis în fața judecătorilor

ciocan judecator

Un bărbat din Săbăoani va rămâne după gratii pentru o perioadă mai lungă de timp dacă va fi găsit vinovat pentru tâlhărie calificată. Cristian Iosub a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman pentru o faptă pe care a comis-o de Crăciun.

Conform anchetatorilor, în noaptea de 26 spre 27 decembrie 2015, inculpatul și victima sa au chefuit la un bar din Săbăoani. Alcoolul le-a adus chef de harță, victima tâlhăriei a intrat într-un conflict cu alte persoane și a primit amendă de la polițiștii locali pentru comportamentul său.

După acest eveniment, victima și Cristian Iosub au plecat la un alt bar, că continue distracția nocturnă. Spre dimineață, cei doi s-au dus la o benzinărie, să-și cumpere câte o cafea, sperând, astfel, să mai scape de mahmureală. În jurul orei 5.30, după ce s-au întors de la benzinărie, Iosub l-a tâlhărit pe companionul său de suma de 250 de lei. După ce a luat banii, Iosub a mers în primul bar și a cheltuit toți banii pe băutură și pe păcănele.

Cristian Iosub a fost trimis în judecată și este judecat de magistrații Judecătoriei Roman în arest preventiv, întrucât bărbatul este recidivist.

Exit mobile version