Site icon inRoman.ro

Cine sunt candidații PNL pentru primăriile județului (galerie foto)

PNL prezentare candidati primarii neamt 2016 60

Candidații PNL Neamț pentru alegerile locale din 5 iunie au fost prezentanți sâmbătă, 19 martie, într-un eveniment ce a reunit la Piatra-Neamț sute de liberali din tot județul. La acțiunea de lansare a candidațiIor pentru funcțiile de primari ai localităților nemțene au fost prezenți co-președinții PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga, dar și liberali din alte județe: europarlamentarul Mihai Țurcanu (Botoșani), Gheorghe Flutur (Suceava), Dumitru Oprea (Iași) sau Teodor Atanasiu, prim-vicepreședintele PNL.

”Mai sunt 11 săptămâni până la alegerile locale. Mă bucur că azi, un partid puternic de dreapta, dă o sală plină, o scenă plină și vă urez succes. Am venit să-l suțin și să-l îmbărbătez pe prietenul meu Mugur Cozmanciuc, să-i urez succes la președenția Consiliului Județean. Vă văd un județ cu șanse foarte frumoase, chiar dacă în ultimii ani dreapta a fost foarte frămânatată, cu multe episoade triste. Conducerea partidului m-a împuternicit să coordonez pe Moldova campania electorală, am început strângerea de semnături. Vedeți că nu sunt puține, dar strângeți-le cu folos; explicați din casă-n casă tandemul primar-președinte de Consiliu Județean. Atenție! Foarte puțină lume știe că nu mai există candidatură la președinte de Consiliu Județean și o să-l caute și n-o să-l găsească; explicați-le că e vorba de listă. Candidații care ne înhămăm la treabă trebuie să găsim soluții pentru locuri de muncă. Știți ce spun oamenii? Foarte bine: apă, canal, dar cine ne așteaptă la capătul străzii să se înțele la canalizare are bani să plătească un metru cub de apă? Mult succes!”, le-a spus Gheorghe Flutur celor prezenți.

”Liberalii, în 2016, vor determina schimbarea la Neamț și din 2016 județul Neamț va intra în normalitate. Vreau să se audă în tot județul de proiectul ”Neamț 2020”. Orice om politic trebuie să aibă, în primul rând, echipă și, în al doilea rând, determinare. Vă voi prezenta echipa PNL Neamț, echipa care, cu ajutorul dumneavoastră și încrederea electoratului, în 6 iunie va defini o administrare liberală”, a afirmat Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț și cel care a fost desemnat candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț.

Candidați validați de PNL pentru funcțiile de primari în județul Neamț sunt:

PNL prezentare candidati primarii neamt 2016 60
Exit mobile version