Site icon inRoman.ro

Greu cu număratul în Consiliul Local

consiliul local roman 1

Consiliul Local Roman a dat proba… neatenției miercuri, la prânz. La proiectul privind aprobarea bugetului Clubului Sportiv Municipal Roman, a bugetului Direcției de Asistență Socială, modificarea bugetului Spitalului Municipal de Urgență Roman și a listei de investiții aferentă, votul nu a ieșit așa cum a sperat președintele de ședință. Mihai Armanu a fost fost dovada vie că matematica politică este mult mai dificilă decât cea pe care o predă elevilor la clasă. Dialogul de aprope două minute până s-au lămurit că proiectul a picat este edificator.

Vasile Mocanu a spus că acest proiect nu era necesar a se vota. ”Chiar dacă intervin modificări în structura organizatorică a acestui buget, deci nu are nicio relevanță faptul că ar mai trebui aprobat. Nu văd de ce. Doar atât, informativ, că din bugetul municipiului s-au repartizat anumite sume”, a spus consilierul Vasile Mocanu.

Până la urmă, președintele de ședință a reluat votul, supunând atenției fiecare anexă a proiectului în parte, pentru ca proiectul să treacă. Acest lucru s-a întâmplat, dar rămâne de văzut cât de legală este hotărârea de Consiliu Local, în condițiile în care specialiștii în administrație publică spun că nu este permis a se vota un proiect de două ori în aceeași ședință.

Exit mobile version