Site icon inRoman.ro

Stare de incompatibilitate pentru Petrică Căpraru

petrica capraru

Fostul consilier local Petrică Căpraru apare pe o nouă listă cu incompatibilități a Agenției Naționale de Integritate (ANI).

ANI consideră că Petrică Căpraru „s-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât, în perioada exercitãrii mandatului de consilier local, S.C. THEBA COMP S.R.L. (societate comercialã la care persoana evaluatã deține împreunã cu soția sa, calitatea de asociat și funcția de administrator) a încheiat contracte comerciale de furnizare produse cu Primãria municipiului Roman, în temeiul cãrora societatea comercialã a încasat suma totalã de 97.534,60 lei. Persoana evaluatã a încãlcat, astfel, dispozițiile art. 90 alin. (1) și (2) din Legea nr. 161/2003.”

”Am primit o scrisoare pentru că fiind consilier local, carmangeriile mele aveau contract cu grădinița nu știu care; au cumpărat carne de la mine, au cumpărat niște echipamente de protecție de la mine și m-au găsit în incompatibilitate. Ceea ce nu cred că este incompatibilitate, eu nu am semnat niciun document să cumpere de la mine, nu am votat în Consiliul Local. Nu pot să alung clienții de la magazin că sunt consilier și trebuie să-i resping. Să-i trimit la Bacău? Eu aveam aceste contracte înainte de a devein consilier local”, a declarat Petrică Căpraru.

pe noua listă făcută publică de ANI mai apar și alți aleși locali din județul neamț:

Exit mobile version