Site icon inRoman.ro

Laurențiu Leoreanu, candidatul PNL la Primăria Roman: „PNL este o ŞANSĂ dată municipiului Roman”

Duminică, 5 iunie, este o zi extrem de importantă pentru Roman și pentru județul Neamț. Alegerile locale sunt un moment important pentru viitorul municipiului și al județului. Votăm pentru binele nostru imediat şi pentru o viziune realistă, europeană.

Indiferent de opinii, de preferințe, trebuie să înțelegem cu toții că alegerea pe care o facem este una importantă, iar neparticiparea la vot ne lasă în afara luării deciziei. Casa noastră nu se termină la ieșirea pe ușa apartamentului în care locuim sau la poarta casei. Tot casa noastră o reprezintă și strada, și școala, și spitalul, la fel ca şi locul de joacă sau piața de unde ne luăm produsele proaspete ale producătorilor locali. Pentru viitorul nostru, pentru viitorul copiilor și al nepoților noștri, votul pe care îl vom da duminică devine esenţial. Votăm nu doar prezentul, ci şi viitorul comunităţii noastre. Votăm pentru a continua dezvoltarea municipiului spre statutul de oraş european.

Am decis să mă implic în continuare, pentru dezvoltarea municipiului Roman, așa cum am făcut-o în ultimii 8 ani, iar în data de 5 iunie, când am sper că îmi veți acorda din nou încrederea, împreună vom face din Roman un oraș şi mai atractiv, păstrând perspectivele de dezvoltare, un oraș care să devină o opțiune pentru şi mai multe investiţii, un oraş al copiilor, al tinerilor, al celor ce muncesc pentru familiile lor şi un oraş în care bunicii noştri să-şi trăiască liniştea şi zâmbetul împlinirii.

Municipiul Roman a cunoscut o adevărată renaștere în ultimii ani, nu doar estetică, pentru că împreună nu doar am modernizat cartierele orașului şi serviciile comunitare, ci investitori cheie au extins sau au construit noi obiective, s-au creat noi locuri de muncă și s-a consolidat baza industrială a orașului. Pentru următorii 4 ani vă propun să continuăm să dezvoltăm un mediu atractiv şi favorabil investiţiilor, care să aibă ca rezultat crearea de noi şi noi locuri de muncă.

Aceasta este viziunea mea și a echipei liberale pentru Roman 2020. Am în echipa mea oameni competenți, dedicați, care nu s-au uitat la ceas, ci au crezut în proiecte, iar cu multă muncă, pasiune şi implicare, le-au pus în practică.  Echipa Consiliului Local pe care o am alături de mine, construită pe fondul experienţei, este cea mai bună pe care o are Romanul în ultimii 15 ani. Cu energie și determinare, aşa cum v-am obişnuit, vom duce cu mândrie mai departe exemplul de dezvoltare al municipiului nostru.

Duminică, pe 5 iunie, nu este vorba doar despre Roman, ci și despre județul Neamț. De aceea vreau să vă spun că am mare încredere în echipa PNL şi în omul Mugur Cozmanciuc, un om cu un proiect viabil – Neamț 2020, apropiat prin fapte de comunitatea noastră prin proiectul Roman 2020. Este important ca un președinte de Consiliu Județean să se implice asumat, să fie orientat către primarii judeţului şi nevoile cetăţenilor pe care îi reprezintă, pentru că este vorba despre oameni şi respectul pentru aceştia. Și, dacă Mugur Cozmanciuc va fi președintele Consiliului Județean Neamț, este obligat ca om  moral şi implicat să susțină proiectele de dezvoltare ale municipiului Roman!

Romaşcanii mei nu au culoare politică, ci sunt oameni pentru ale căror nevoi trebuie să răspundem: DA!

În ultimii 8 ani, alături de echipa mea, am arătat că Romanul are un potențial enorm de dezvoltare şi cred cu convingere că  împreună vom păstra statutul de bun exemplu în administraţie câştigat prin muncă şi profesionalism, la nivel judeţean şi naţional. Cred într-un Roman european spre care păşim cu încredere şi demnitate! Dar ca toate astea să fie posibile eu, echipa mea de la Consiliul Local, Mugur Cozmanciuc și echipa PNL de la Consiliul Județean avem nevoie de încrederea dumnevoastră, prin votul pus pe poziţia 1 de pe buletinele de vot, duminică, 5 iunie.

Vă mulțumesc pentru sprijinul și implicarea în bunul mers al orașului şi tot împreună, pe 5 iunie vom continua acest proiect pentru un oraş european, concentraţi prin muncă, unitate şi implicare în construirea unui viitor mai bun pentru copiii şi nepoţii noștri, aici în Roman și în Județul Neamț.

Dacă a vota e mai mult decat un drept, a vota candidații PNL reprezintă șansa de a continua dezvoltarea orașului și județului nostru.

Ne găsiți pe POZIȚIA 1 pe buletinele de vot.

Exit mobile version