Site icon inRoman.ro

Nouă familii din Fabricii, fără acoperiș

foc 1

Un incendiu din strada Fabricii înseamnă a adus necaz pe capul a nouă din familiile care locuiesc acolo. Focul a pornit de la un burlan neizolat, iar acum se caută soluții pentru ca locatarii să aibă din nou acoperiș. Flăcările au fost puternice și a fost nevoie de intervenția a trei autospeciale de pompieri pentru a opri vâlvătaia. În urma acțiunii salvatorilor au fost deteriorate și camerele, din cauza cantității mari de apă folosită pentru stingerea focului.

În urma celor întâmplate la sfârșitul săptămânii trecute s-au deteriorat în jur de 1.000 de metri pătrați,  pe care încercăm să-i rezolvăm săptămâna aceasta în așa fel încât nimeni să nu intre în iarnă fără acoperiș deasupra capului. Incendiul a pornit de la un burlan de sobă care-a fost prea aproape, s-a sprijinit practic de acoperiș; a luat foc partea de lemn, astereala și erau niște șipci acolo, la acoperiș… Intervenția pompierilor a fost oportună, rapidă… sunt afectate numai nouă camere. Acestea sunt lucruri care trebuie rezolvate începând de mâine. Începând de a doua zi, de altfel, s-a luat legătura cu tot felul de firme și am încercat să mobilizăm niște constructori, pentru că e o problemă care ne depășește. Depășește posibilitățile primăriei de a rezolva cu echipele proprii așa ceva și acum se intervine”, a afirmat Ovidiu Bojescu, administratorul public al municipiului Roman.

Acesta a precizat că deja se lucrează la tâmplăria pentru aceste camere, pentru ca predarea să se facă în cel mai scurt timp posibil.

Exit mobile version