Site icon inRoman.ro

Se caută profesori și psiholog pentru penitenciar

cv loc de munca mana noroc

Pentru încadrarea ca funcționar public cu statut special în sistemul administraţiei penitenciare – ofiţeri şi agenţi de penitenciare-, Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna scoate la concurs patru posturi vacante, după cum urmează:

La concurs se pot înscrie persoanele care îndeplinesc condițiile generale, precum și condițiile specifice postului, conform anunțului publicat aici: https://www.anp.gov.ro/web/scoala-nationala-pregatire-agenti-tg-ocna/cariera.

Detalii despre condiţiile generale şi cerințele specifice posturilor, condițiile de studii, documentele necesare înscrierii, tematic și bibliografie, probele de concurs şi metodologia pentru desfăşurarea probei sportive/probei practice de verificare a abilităţilor de operare pe calculator pot fi obţinute accesând link-ul menționat sau pot fi solicitate la Compartimentul Resurse Umane şi Formare Profesională din cadrul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna, telefon 0234/344149, interior 104.

Candidaţii se pot înscrie, zilnic între orele 8.00 – 15.00, la sediul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna, str. Tisești nr. 137, jud. Bacău. Termenul limită de depunere a dosarului complet este 21 noiembrie, ora 15.00.

Exit mobile version