Site icon inRoman.ro

Șofer băut, reținut după ce a produs un accident

accident ambulanta salvare

Un bărbat din 42 de ani, din Cordun, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii rutieri, după ce a provocat un accident rutier joi, 19 ianuarie, în jurul orei 15.40. Bărbatul conducea o utilitară încărcată cu pietriș din balastieră pe drumul comuncal DC 51, în afara localității Pildești avînd direcţia de mers către localitatea Simioneşti, a pierdut controlul asupra vehiculului, a intrat cu roţile în şanţul din dreapta direcţiei sale de deplasare și s-a răsturnat pe partea carosabilă, blocând circulaţia în ambele sensuri.

Accidentul s-a soldat cu vatamarea corporală a conducatorului auto şi a unui bărbat de 46 de ani, pasager în autoutilitară. După ce au testat conducătorul utilitarei, poliiștii au înțeles și de ce s-a produs accidentul: alcoolemia era de 1,39 mg/l în aerul expirat.

În urma accidentului, șoferul a fost diagnosticat cu contuzie toraco-abdominală, contuzie coloană cervicală și traumatism cranio-cerebral. Pasagerul din dreapta, de sex masculin, în vârstă de 47 ani, din Roman, a fost diagnosticat cu contuzie toraco-abdominală și contuzie forte șold drept.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Exit mobile version