Site icon inRoman.ro

Romanul va sărbători Ziua Fericirii

happy fericire smile

Girl drawing smiley face on to a wall

La dezbaterea cu elevii, pe care administrația publică locală a inițiat-o și a desfășurat-o săptămâna trecută, elevii Școlii Sanitare ”Roman Mușat” au cerut pentru locuitorii orașului un lucru care nu ține de un obiect sau o investiție materială.

Cum ați vrea să fie municipiul Roman în anul 2020? Elevii școlii noastre, toți în cor, au spus așa: oamenii din municipiul Roman să fie fericiți, optimiști, încrezători, sănătoși și iubitori. O propunere pentru Primăria municipiului Roman: ziua de 20 martie este considerată ziua internațională a fericirii. Elevii școalii noastre vă propun să o sărbătorim cum putem noi. Să nu coste foarte mult, dar putem organiza și chiar m-am gândit și eu, personal, la organizarea unor seminarii despre fericire; înființarea unui departament al fericirii, scrie aici”, a afirmat Cristina Beșliu, reprezentant Școlii Postliceale Sanitare ”Roman Mușat”.

Primaru Lucian Micu a agreat ideea și a spus că ziua fericirii este un proiect care se poate organiza, chiar dacă timpul este destul de scurt.

Exit mobile version