Site icon inRoman.ro

Monitorizare inRoman.ro: Județul Neamț, „inexistent” în bugetul adoptat de Parlament

parlamentari

Așa cum am anunțat anterior, monitorizăm activitatea tuturor parlamentarilor nemțeni. De această dată aducem în atenție criteriul „dacă și cum se luptă pentru Neamț”.

Județul Neamț nu are proiecte sau investiții care să fi fost considerate prioritare pentru bugetul de stat. Ce-i drept, nici parlamentarii de Neamț nu au considerat, toți, că trebuie să argumenteze în fața colegilor din comisii și să propună amendamente. Așa se face că doar patru parlamentari din cei 11 pe care îi are județul Neamț (opt deputați și trei senatori) au depus amendamente la proiectul bugetulu pentru anul 2017. Niciunul dintre amendamentele propuse nu a trecut de comisii.

Parlamentarii PNL Laurențiu Leoreanu, Mugur Cozmanciuc și Eugen Țapu-Nazare au făcut echipă și au suținut, cu una sau două excepții, aceleași amendamente:

Deputatul USR Iulian Bulai a susținut următoarele amendamente:

Deputații PSD Alexandru Rotaru, Dan Andrușcă, Ioan Munteanu, Ciprian Șerban, Neculai Iftimie și senatorii Emilia Arcan și Dan Manoliu nu au depus niciun amendament. Aceștia au urmat linia trasată de conducerea partidului, care a transmis parlamentarilor social-democrați că fondurile vor fi distribuite doar pentru ducerea la îndeplinire a programului de guvernare.

Exit mobile version