Site icon inRoman.ro

Parcare gratuită în Complexul de Agrement Moldova

8.inaugurare strand

Zona de picnic din ștrandul municipal a atras mai multe grupuri de romașcani la sfârșitul de săptămână ce tocmai s-a încheiat. Spre diferență de celelalte facilități din complexul de agrement, care se vor deschide mai târziu, zona de picnic a avut deja primii vizitatori, odată cu venirea lunii aprilie.

Am avut 13 foișoare închiriate, șase sâmbătă și șapte duminică. Vremea bună i-a scos pe romașcani din casă, probabil și din dorința de a mai ieși după această iarnă lungă și ne bucurăm că am reușit să le oferim condițiile necesare pentru a se simți bine la aceste foișoare. Readuc aminte tuturor romașcanilor că zona de picnic, zona de foișoare este deschisă în perioada 1 aprilie – 31 octombrie, de luni până vineri, de la ora 9.00 la ora 21.00; sâmbăta și duminica, de la ora 9.00 la ora 23.00”,  a firmat primarul Lucian Micu.

În cadrul complexului există două tipuri de foișoare: foișoare cu șase-opt locuri, a căror închiriere costă 20 de lei pentru patru ore și foișoare mai mari, de 12-14 locuri, a căror închiriere costă 32 de lei pentru primele patru ore. Cei care vor să stea mai mult vor plăti pentru fiecare oră în plus 5 lei/oră pentru foișoarele mici și 8 lei/oră pentru foișoarele mari. Primarul municipiului Roman a precizat că, până pe 24 aprilie, parcarea în incinta Complexului Moldova va fi fără plată.

Exit mobile version