Site icon inRoman.ro

Donezi sânge, intri gratuit în ștrand

donare sange

Primăria Municipiului Roman, în parteneriat cu Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Neamț și Spitalul Municipal de Urgență Roman, desfășoară, în perioada 1 – 31 august, cea de-a II-a ediție a campaniei ”Romașcanii salvează vieți”.

Prin această inițiativă, Primăria Municipiului Roman dorește să încurajeze locuitorii orașului să doneze sânge și, totodată, să-i conștientizeze cu nevoia permanentă de produse sanguine din unitățile medicale, nevoie care poate fi acoperită doar prin efortul tuturor cetăţenilor. Campania se va desfășura pe parcursul lunii august, la punctul de colectare din Policlinică de pe strada Tineretului nr. 28, etaj 2, telefon 0333.401.152. Programul pentru donare este zilnic, între orele 7.00 – 11.00.

Primăria Municipiului Roman va oferi tuturor donatorilor, pe perioada derulării campaniei, carduri de acces valabile pentru trei intrări la ștrandul din interiorul Complexului Sportiv și de Agrement ”Moldova”. De asemenea, Primăria Municipiului Roman își va înscrie angajații dornici să doneze sânge într-o bază de date, iar când la Centrul de Transfuzii va fi criză, aceștia vor merge să doneze.

Condiții pentru donare sânge:

Înainte de a dona:

Drepturile donatorului de sânge:

Înainte de prezentarea la punctul de colectare, donatorii sunt rugați să se programeze la numărul de telefon 0333.401.152.

Exit mobile version