Site icon inRoman.ro

Unde și când puteți duce la reciclare deșeurile electrice

reciclare

Dacă aveți în casă electrice și electrocasnice vechi și defecte, de care vreți să scăpați și nu ați făcut-o încă, săptămâna viitoare este momentul cel mai potrivit. În perioada 4-7 octombrie 2017, Primăria municipiului Roman și Serviciul Local de Colectare Neamț, împreună cu Asociația Română pentru Reciclare – RoRec, vor derula o campanie de colectare a acestor de șeuri.

Zilnic, în perioada menționată, între orele 9.00 și 17.00, trei puncte de colectare provizorii îi așteaptă pe cetățeni să aducă aparate electrice și electronice, becuri sau baterii, spre a fi colectate selectiv și trimise la reciclare. Aceste puncte de colectare vor fi amenajate în următoarele locuri din oraș:

De asemenea, cetățenii pot să aducă aparate electrice și electronice, becuri sau baterii, la mașina de colectare care va circula prin oraș în perioada acțiunii. În plus, se vor prelua gratuit deșeurile de echipamente electrice și electronice direct de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție, în urma comenzilor de preluare plasate de cetățeni la TelVerde 0800.444.800, număr apelabil gratuit, din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă, disponibil zilnic între orele 9.00-17.00.

Fiecare cetățean care se va debarasa de aparatele electrice vechi sau stricate în cadrul acestei acțiuni de colectare va participa la o tombolă cu premii, constând în aparate electrice și electrocasnice noi: patru mașini de călcat, trei truse accesorii scule și un mixer. Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc sâmbătă, 7 octombrie, ora 17.30, la sediul Primăriei municipiului Roman.

Exit mobile version