Site icon inRoman.ro

Handbal: CSM Roman sparge ghinionul și învinge într-un meci de infarct

handbal CSM Roman Corona Brasov 3

CSM Roman a întâlnit pe teren propriu ASC Corona 2010 Brașov într-un meci în care victoria era aproape obligatorie.

Începutul de meci a fost fabulos pentru echipa de handbal romașcană, cu pase de senzație și goluri de generic, în minutul 17 tabela indicând un avantaj de cinci goluri, 9-4. Pe cât de fabulos a fost pentru echipa din Roman, pe atât de frustrant a fost pentru cea din Brașov, principalele adversare fiindu-le Victorya Timoshenkova și bara porții. Apoi echipa oaspete a început să-și redreseze jocul și să se apare mai agresiv, de partea cealaltă, CSM nu mai găsea atât de ușor poarta iar imprecizia paselor parând să rămână o problemă constantă. Finalul de repriză găsește CSM Roman în avantaj cu doar două goluri: 13-11.

Repriza secundă a fost una de infarct atât pentru spectatori cât și pentru antrenorul Constantin Ștefan, acesta agitându-se și transpirând pe marginea terenului ca un adevărat al optulea jucător. Carmen Stoleru, aflată și ea pe bancă din cauza unei accidentări ce o va ține departe de joc până în ianuarie 2018, părea gata să intre în teren să de-a o mână de ajutor, cealaltă fiindu-i imobilizată. Corona Brașov a egalat de două ori iar eliminările au curs în echipa romașcană ridicând publicul în picioare într-un cor instant de huiduieli. În minutul 58, la scorul de 23-22, Corona mai marchează o dată dar arbitrul le anulează golul stabilindu-se astfel scorul final al partidei.

A fost un meci de calitate europeană, de cupă europeană. Brașov este o echipă redutabilă, sunt bucuros că am reușit să le capacitez pe fete după cele trei înfrângeri consecutive pe care le-am avut. Mă bucur pentru ele că au trecut peste moment, nu le-a fost ușor. Nici mie nu mi-a fost și nimănui din club. Este o echipă în schimbare, nu o avem nici pe Carmen Stoleru, care este accidentată, și meciurile pe care le vom avea în campionatul acesta s-ar putea să fie de o semenea manieră; dacă trei meciuri le-am pierdut la un gol, azi am reușit să câștigăm. Le felicit pe fete, suporterii, oamenii care au fost în număr mare la sală.

Constantin Ștefan, antrenor CSM Roman

Arbitraj

Partida a fost arbitrată de Diana Florescu și Ana Stoia, maniera lor de arbitraj fiind adesea contestată de public dar și de unele jucătoare ale CSM la unele faze.

Sunt arbitre internaționale. Așa au văzut fazele… cred că și de o parte și de alta sunt păreri diferite, dar am putut să fim motivați. Am luat destul de multe eliminări în repriza a doua, am jucat în inferioritate, am reușit să jucăm, practic, fără portar.

Constantin Ștefan, antrenor CSM Roman

Lot CSM Roman

Au mai fost prezente la teren Loredana Vartic, Lăcrămioara Cîlici, Oana Chitacu, Andreea Polocoșer și Carmen Stoleru.

În acest moment CSM Roman se află pe locul cinci în clasament, cu patru victorii, patru înfrângeri, 204 goluri marcate și 207 încasate. Următorul meci îl va disputa în deplasare, joi, 9 noiembrie, împotriva SCM Craiova, echipă aflată pe locul doi în clasament.

handbal CSM Roman Corona Brasov 3
Exit mobile version