Site icon inRoman.ro

Primarul Micu, la primul raport în fața romașcanilor

Lucian Micu raport primar 0534

Primarul Lucian Micu a prezentat miercuri, în ultima zi a lunii februarie, raportul de activitate pentru anul 2017. În aproape o oră, edilul a punctat cele mai importante realizări ale anului trecut.

A trecut un an de când am preluat conducerea Primăriei municipiului Roman, însă experiența din administrația publică locală m-a ajutat să mă adaptez foarte repede cu toate responsabilitățile funcției și cred că, pe lângă munca pur administrativă, am reușit să fac și alte lucruri bune pentru comunitate. O preocupare a mea constantă este dialogul deschis cu cetățenii, astfel încât, anul trecut, am lansat o serie de sondaje în spațiul public, pentru a ține cont de opinia romașcanilor și mă bucur că există o implicare și din partea multora dintre aceștia. Mai mult, am declanșat campania ”Să ne ascultăm!” și, atunci când sunt invitat de cetățeni acasă la aceștia, merg pentru a le asculta pe îndelete problemele și a încerca să le rezolv cu celeritate.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

În introducere, șeful administrației locale a punctat și alte realizări:

Principalele informații ale raportului de activitate a administrației publice locale vă sunt prezentate de înRoman.ro într-o formă succintă și cât mai accesibilă:

Bugetul anului 2017

Investițiile majore ale anului trecut

Investiții în educație și sănătate

Cetățenii și administrația locală

Grija pentru natură

Timp liber

Premii

Exit mobile version