Site icon inRoman.ro

Direcția Generală Anticorupție, la ceas aniversar. Care sunt rezultatele DGA Neamț în ultimul an

aniversare DGA

Direcția Generală Anticorupție (DGA) sărbătorește miercuri, 30 mai, 13 ani de existență. DGA este o structură din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, specializată în prevenirea și combaterea corupției în rândul personalului ministerului.

La nivel local, DGA este reprezentată de Serviciul Județean Anticoruție Neamț, al cărui sediu se află în municipiul Piatra-Neamț, pe strada Alexandru cel Bun, nr. 12, telefon/fax:  0233/234408.

Cetățenii județului Neamț care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupție pot face acest lucru folosind mai multe canale de comunicare:

 Cum arată activitatea din anul 2017 a Serviciului Anticorupție Neamț, în câteva cifre relevante:

O listă a cazurilor rezolvate de ofițerii anticorupție Neamț poate fi consultată aici.

Tot miercuri, ministrul de Interne, Carmen Dan, l-a premiat pe agentul șef de poliție George Ionuț Găboroi, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, pentru faptul că acesta a formulat în anul 2017 patru denunțuri privind oferte de dare de mită primite din partea unor cetățeni pentru a nu dispune împotriva acestora măsuri legale. În cele patru cazuri, polițistul a refuzat, în total, sumele de 1.000 lei și 250 euro.

 

Exit mobile version