Site icon inRoman.ro

LPS are de anul acesta un profesor cu un palmares impresionant: fosta portăriță Tereza Tamaș-Pîslaru, vicecampioană mondială

Tereza Tamas Pislaru deschidere an scolar LPS 2256

Tereza Tamaș-Pîslaru la deschiderea anului școlar la Liceul cu Program Sportiv din Roman

Liceul cu Program Sportiv face o „achiziție” cu adevărat excepțională: fosta portăriță Tereza Tamaș-Pîslaru lasă în urmă o carieră sportivă impresionantă și de acum va șlefui talente ca profesor de sport și antrenor de handbal.

Din cauza unei accidentări am fost nevoită să mă las de handbal, deși nu voiam, nu acum, cred că mai puteam să joc câțiva ani, dar am ales să fiu tot aproape de handbal și am ales să-i învăț pe copii să joace handbal și să facă performanță și chiar nu-mi pare rău de decizia luată.

Tereza Tamaș-Pîslaru

Într-o întâlnire pe care a avut-o cu elevii colegiului Roman-Vodă în cadrul proiectului „Campionii României în școală, liceu și universitate”, derulat de Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcțiile Județene de Sport și Tineret, Tereza Tamaș-Pîslaru declara că s-a apucat de handbal „dintr-o greșeală” și „dintr-o curiozitate”. Prima ei echipă de handbal a fost CSS Roman, au urmat FibrexNylon Săvinești, HC Zalău, CS Oltchim Râmnicu-Vâlcea, RK Zaječar și CSM Roman.

 

Prin prisma rezultatelor obținute, noul profesor de sport al LPS este de netăgăduit un model veritabil pentru orice elev:

Eu sper să fiu un exemplu, copii din ziua de azi nevoie de exemple, au nevoie să li se arate ce pot face, să nu-și mai irosească atât de mult timp în fața calculatorului sau cu telefoanele și să se îndrepte mai mult spre sport, pentru că se poate face o carieră frumoasă și prin sport.

Tereza Tamaș-Pîslaru

Exit mobile version