clubpeugeot.ro: e-Legend concept car – Peugeot 504 coupe reinventat

14

Peugeot nu are obiceiul de a desena mașinile în stilul retro, dar când o face o face cu clasă. Peugeot e-Legend este un concept car cu design retro, full-electric cu încărcare wireless și autonom, inspirația fiind iconicul Peugeot 504 Coupe.

În 1969, coupe-ul Peugeot 504 era considerat unul dintre cele mai elegante coupe-uri ale vremii. Designul lui e-Legend păstrează liniile coupe-ului clasic, dar fiecare lement a fost modernizat. Unele elemente nu pot intra în producția de serie, de exemplu stâlpul A este păstrat subțire ca la mașina clasică dar nu îndeplinește condițiile de siguranță cerute astăzi. Prototipul are o lungime de 4650 mm, o lățime de 1930 mm, o înălțime de 1370 mm, un ampatament de 2690 mm și vine încălțat cu pneuri Michelin pe jante de 19 inch. Un ecran exterior indică nivelul de încărcare al bateriei și avertizează pietonii în cazul în care este condus în mod autonom….


Citește tot articolul pe clubpeugeot.ro!


Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult