Site icon inRoman.ro

Deputatul Leoreanu: „Rareș Bogdan și-a dovedit buna-credință și lupta pentru România”

Leoreanu si Rares Bogdan

Partidul Național Liberal (PNL) a anunțat oficial joi, 14 martie, lista de candidați pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai. Lista cuprinde nume de actuali eurodeputați, primari și alte nume cunoscute printre liberali, dar primul loc este ocupat de un moderator tv: Rareș Bogdan.

Pentru unii, opțiunea PNL de a deschide lista cu cineva venit din afara partidului este cel puțin interesantă. Vicepreședintele PNL, deputatul Laurențiu Leoreanu susține, însă, că cel care ocupă primul loc se bucură de o notorietate foarte mare și o credibilitate pe măsură.

Rareș Bogdan este un om care este puternic împotriva măsurilor PSD-ALDe, un om care, dincolo de jurnalismul pe care îl face s-a dovedit că știe de aproape realitățile românești și realitățile europene. Este un om care și-a dovedit buna-credință și lupta pentru România. Inclusiv acest salut spune ceva – cel pe care îl spune la sfârșitul fiecărei emisiuni: Și nu uitați să iubiți România în fiecare zi! E un patriot, un om cu vederi liberale, un om care cunoaște realitățile, care întrunește o adeziune puternică a unui mare segment de populație din România au fost tot atâtea elemente pe care Biroul Național Executiv al PNL le-a luat în considerare pentru a susține candidatura lui Rareș Bogdan în Parlamentul European.”

deputat Laurențiu Leoreanu, vicepreședinte PNL

În ceea ce privește nemulțumirile unor liberali din zona Moldovei că pe listă nu se regăsesc pe loc eligibil candidați din această regiune a țării, Laurențiu Leoreanu spune că este important ca România să fie bine reprezentată în Parlamentul European, de persoane competente, și că nu contează de unde vin candidații atât timp cât la nivel european fiecare țară este un colegiu.

Primele 12 nume de pe lista PNL pentru alegerile din 26 mai sunt următoarele: Rareș Bogdan, Mircea Hava, Siegfred Mureșan, Vasile Blaga, Adina Vălean, Daniel Buda, Dan Motreanu, Gheorghe Falcă, Cristian Bușoi, Marian J. Marinescu, Vlad Nistor, Marius Țurcanu. Reprezentanții PNL Neamț au spus că speră ca partidul să câștige zece mandate de eurodeputați.

Exit mobile version