Site icon inRoman.ro

Sportivii Bao Roman s-au întors cu tolba plină de medalii de la Zürich

Bao Roman Zurich


În timp ce majoritatea dintre noi aveam pe 27 și 28 aprilie preocupări legate de sărbătorile pascale, mai mulți sportivi de la clubul Bao Roman se concentrau pentru a da tot ce au mai bun într-o competiție internațională.

Campionatul European de Qwan Ki Do pentru Copii și Juniori a avut loc la Zürich , în Elveția, în perioada 27 – 28  aprilie. La această competiție au participat 62 de cluburi din 11 țări (Germania, Austria , Belgia, Danemarca, Franța Ungaria, Irlanda, Italia , Norvegia, România,  Elveția): 465 sportivi la proba tehnică și 316 sportivi la proba de luptă. 

Clubul Bao Roman a participat cu 22 de sportivi și a obținut 17 medalii: șase de aur, trei de argint și opt de bronz. Premianții au fost:

Au fost câțiva sponsori cărora le mulțumim. Mulțumiri părinților care au susținut această deplasare material și sufletește. Unii chiar ne-au însoțit și susținut din tribună, am avut cea mai frumoasă și inimoasă galerie. Felicit sportivii pentru munca, dăruirea și efortul depus. Au fost trei competiții în patru săptămâni: Campionatul Național pentru copii, Campionatul Național pentru juniori și seniori și  Campionatul European pentru copii și juniori.  Le  mulțumesc tuturor sportivilor , medaliați sau nu,  că au reprezentat cu cinste clubul Bao Roman, orașul Roman și România.”

maestru emerit Mihai Cristea, președinte Asociația Sportivă Bao Roman
Exit mobile version