Site icon inRoman.ro

Aproape 200 de romașcani au alergat de plăcere la Roman Connect Cross 2019

De Ziua Europei, Asociatia Club Sportiv MTB Roman, KULT Hub și Anima Intelligentia i-a invitat pe romașcani la alergare în cadrul Roman Connect Cross 2019 pe Stadionul Moldova și prin împrejurimi. Sesiunea de alergare a fost una de pură plăcere, singurul premiu pus la bătaie fiind cel de participant și care a fost primit de … toată lumea. Adică la final de alergare fiecare participant a primit câte un fruct sau mai multe.

Mulți alergători se cunoșteau între ei de la alte competiții, și au alergat prietenește, umăr la umăr, fără a fi deranjați de pista de alergare plină de buruiană și de aspectul dezolant al ceea ce a fost al șaptelea stadion ca mărime din România. Copiii s-au dovedit ceva mai competitivi.

Alergarea a fost organizată în trei grupe de vârstă: copii 7 – 10 ani, juniori 10 – 14 ani și tineri și adulți 14 – 99 ani. Entuziasmul a fost atât de mare încât unu copil de maxim 3 ani a trecut linia de sosire însoțit de unul dintre părinți. Au participat 52 de copii, 40 de juniori și 106 adulți.

Exit mobile version