Site icon inRoman.ro

Mii de romașcani au blocat nordul orașului pentru Andra și Pepe

În seara de vineri, 10 mai, circulația în partea de nord a orașului a fost îngreunată din cauza avalanșei de populație ce și-a dorit să fie prezentă la concertul Andrei și al lui Pepe, concert organizat de Carrefour în parcarea Roman Value Centre.

Deschiderea a făcut-o Pepe în fața a circa 1.500 de spectatori care nu s-au lăsat fugăriți de ploaie. Organizatorii au împărțit pelerine de ploaie și cadouri.

Odată cu venirea pe scenă a Andrei, numărul spectatorilor s-a dublat în scurt timp.

Evenimentul este clar un succes pentru organizator, aglomerația fiind mare nu numai în fața scenei, ci și în interiorul complexului comercial și în zona de food court amenajată tot în parcare.

P.S. Prezența inroman.ro a fost îngreunată la eveniment de directorul Roman Value Centre, Lucian Pelepco, care a refuzat colaborarea cu fotoreporterul inRoman pe motiv că trebuia făcută o cerere cu cel puțin o săptămână înainte, refuzând chiar să ne furnizeze un număr de telefon al organizatorului. Din fericire, am aflat repede numărul de telefon de care aveam nevoie și, în mai puțin de un minut, un reprezentant a organizatorului ne-a înmânat o legitimație de acces în apropierea scenei. Ulterior l-am văzut pe Lucian Pelepco împărțind legitimații de acces unor cunoștințe.

Exit mobile version