Site icon inRoman.ro

presshub.ro: despre absorția fondurilor europene și posibilitatea ca gradul de absorție să crească în următorii ani (video)

Absorbţia fondurilor europene este, deocamdată, la un nivel modest. Specialiştii cred că gradul de absorbţie poate creşte în următorii ani. De asemenea, România are o serie de proiecte pe care le derulează, cel mai bun exemplu fiind construcţia laserului de la Măgurele. Invitat: Florian Marin, reprezentantul lucrătorilor în comitetul de monitorizare al Fondului Social European şi preşedinte al Federaţiei Sindicatelor Libere din România. Acest articol a fost publicat pe PressHub.ro și RFI România în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Exit mobile version