Salutari din Roman: Când se așterne ROA peste PHOENIX – Cronicar la Kult Fest 2019

de | 12/08/2019 | Actualitate, Local, Parteneri

Purtăm pentru prima oară la mână brațara destinderii la un festival. Cel puțin pentru două, trei ore. Aparținem comunității expansive, cu alte cuvinte. Ne strecurăm printre tinerii millennials, conștienți că suntem deficitari la capitolul „animăleală”, gândindu-mă că ultima dată când am fost pe Stadionul „Moldova” pentru un spectacol a fost acum 35 de ani, la Cenaclul „Flacăra”. Suntem doi dintre cei aproximativ 300 de romașcani care au plătit, pentru 3 zile, actele artistice de la „Kult Fest 2019”. Deasupra noastră, baloanele cu aer cald se îndepărtează, făcând cu ochiul celor care încă n-au uitat să adăpostească cerul în privirile lor flămânde.

Am ajuns pe stadion spre finalul concertului trupei ieșene de rock alternativ „Beauty and the Rat” (Alexandru Iosipescu – vocals, guitar; Alexandru Bălăiță – guitar; Emanuel Filip – bass; Codrin Murariu – drums). Sună tare bine băieții, adică și tare, și bine. Păcat de atât de puținii roackeri prezenți la un asemenea trident ofensiv (BATR, ROA, PHOENIX).

Încălzirea-i făcută, suntem gata să trecem dinspre curentul alternativ spre cel electronic. Și suntem extaziați de concertul celor de la ROA – Bogdan Popoiag (37 ani, ex UNU’), Cezar Stănciulescu (44 ani, ex „Șuie Paparude”, ex „Junkyard”) și Cristian Negriuc (aka „Voloka”). Sună bestial, o acuratețe a sunetelor pe care eu nu am mai cunoscut-o…


Citește tot articolul pe salutaridinroman.wordpress.com!


Articol scris de Salutari din Roman

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

se incarca

Cele mai citite articole

se incarca