Site icon inRoman.ro

Dulamă se cere afară din PMP?

PMP Laurentiu Dulama 1942

Atitudinea vicepreședintelui Laurențiu Dulamă la cele două ședințe ale Consiliului Județean din această săptămână lasă loc multor întrebări. 

După un an de umblat pe la instanțe, timp în care a stat pe lângă Consiliul Județean din cauza unor acțiuni abuzive la CJ și Prefectură – după cum aveau să constate judecătorii – Laurențiu Dulamă s-a întors, în iunie 2019, în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț prin hotărâre judecătorească. 

De când a revenit, vicepreședintele CJ Neamț din partea PMP pare să fi dezvoltat sindromul Stockholm în relația cu cei care l-au trimis la plimbare în urmă cu un an de zile. 

În ședința din 27 august a votat cot la cot cu alianța de facto PSD – ALDE, deși colegul său de partid (și-)a mai pus niște întrebări la unele proiecte. Azi, la ședința extraordinară, a absentat (la fel ca ALDE și PSD), deși Cristian Ungurianu (PMP) a fost prezent (vezi aici cum nu s-au aprobat bani pentru primării din cauza lipsei de cvorum). 

Vineri, 30 august, situația lui Dulamă se va discuta în interiorul PMP Neamț, după cum a declarat Bogdan Gavrilescu, președintele filialei. 

Atitudinea lui Dulamă pare să ceară o excludere din partid (și, implicit, o excludere din CJ Neamț), în condițiile în care PMP s-a poziționat, la nivel național, în opoziție față de PSD și ALDE. Dar, lăsând direcțiile politice la o parte, ce anume îl poate determina pe un om care a fost șicanat să ajungă a face echipă tocmai cu cei care i-au provocat o nedreptate demonstrată în fața judecătorilor?

Exit mobile version