Site icon inRoman.ro

Sportivii Bao Roman, primii din țară la Campionatul Național de Qwan Ki Do

Bao Roman 2

Sportivii Clubului Bao Roman au câștigat cam tot ce se putea putea câștiga la Campionatul Național de Qwan Ki Do, ce a avut loc la Comănești, la sfârșitul săptămânii trecute. La evenimntul sportiv s-au prezentat 22 cluburi, fiind 176 participanți la Thao Quyen (probele tehnice) și 143 participanți la Song Dau (probele de luptă). 

Clubul Sportiv Bao Roman a participat cu un lot alcătuit din 31 de sportivi care  au obținut 32 de medalii: 12 aur, 8 argint și 12 bronz. În urma rezultatelor  obținute Clubul Bao Roman s-a clasat pe locul I în clasamentul general. 

Rezultatele ne bucură, mai ales că acest campionat a fost și prilej de verificare pentru cei nouă sportivi convocati la lotul național în vederea participării la Campionatul Mondial din primavara anului 2020 din Germania. A fost prima competiție importantă din anul sportiv 2019 – 2020. Următore acțiune de importanță majoră pentru noi va fi aniversarea de 30 de ani de la înființarea Clubului Sportiv Bao Roman, prilej cu care intenționăm să organizam o Gală Demonstrativă Aniversară.

antrenor emerit Mihai Cristea, președinte Bao Roman

Sportivii medaliați au fost următorii:

Exit mobile version