Site icon inRoman.ro

Monitorizare înRoman.ro: Deputatul Andrușcă se odihnește în continuare pe banii contribuabililor

cropped Dan Andrusca PSD

Județul Neamț are 11 parlamentari: trei senatori și opt deputați. În Senatul României sunt Emilia Arcan (PSD), Dan Manoliu (PSD) și Eugen Țapu Nazare (PNL). În Camera Deputaților nemțenii sunt reprezentați de: Dănuț Andrușcă (PSD), Iulian Bulai (USR), Corneliu-Mugurel Cozmanciuc (PNL), Neculai Iftimie (PSD), Laurențiu-Dan Leoreanu (PNL), Alexandru Rotaru (PSD), Viorel Stan (PSD), Ciprian-Constantin Șerban (PSD).
Ce au făcut aceștia în sesiunea parlamentară septembrie – decembrie 2019? înRoman.ro continuă analiza bazată pe cifre oficiale a activității fiecărui parlamentar din județ. 

Dănuț Andrușcă, deputat PSD, este membru în Comisia pentru industrii și servicii și este membru în grupurile de prietenie cu cu parlamentele din Belarus (vicepreședinte), Albania și Australia.

Activitatea deputatului Dănuț Andrușcă în sesiunea parlamentară septembrie – decembrie 2019:

Printre inițiativele pe care deputatul Andrușcă le susține în Parlament se numără cea prin care un cetățean care a primit amendă să o poată contesta și la judecătoria unde ar domiciliul, nu doar la cea în localitatea în care a avut loc fapta; utilizarea canabisului în scop medicinal; relaxarea legislației privind deținerea articolelor pirotehnice; renunțarea la direcțiile regionale în cazul ANAF și al Autorității pentru Protecția Consumatorului.

Deși pare greu de crezut, deputatul Andrușcă a avut o activitate și mai slabă decât în sesiunea parlamentară din prima jumătate a anului 2019. Evident, acest lucru nu a influențat indemnzația parlamentarului.

Declarațiile de avere și interese ale lui Dănuț Andrușcă:

Cât ne costă pe noi, cetățenii, prezența lui Dănuț Andrușcă în Camera Deputaților?

Indemnizația netă a parlamentarului a fost, în luna octombrie 2019, de 10.951 lei. La indemnizație se adaugă o diurnă și decontarea cheltuielilor cu transportul și cazarea.

Dănuț Andrușcă are cabient parlamentar în Tîrgu-Neamț, str. Ştefan cel Mare nr. 48, (Sediul PSD). Pentru a lua legătura cu deputatul, puteți apela la consilierul acestuia, Florin Anegroaie (număr de telefon 0756.089.066). Programul de audiențe este în fiecare vineri, între orele 10.00 – 13.00.

Citește și: Monitorizare înRoman.ro: Cozmanciuc – interpelări privind situația persoanelor cu dizabilități și a infrastructurii rutiere din județ

Exit mobile version