Fără apă pe mai multe străzi din cartierul Bălcescu

de | 14/01/2020 | Local, Util

Compania ApaServ a anunțat, în urmă cu scurt timp, că pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuţie a apei potabile de pe strada Cucutei din municipiul Roman se va sista furnizarea apei potabile miercuri, 15 ianuarie, în intervalul orar 10.30 – 19.00.

Vor fi afectaţi utilizatorii din municipiul Roman, de pe străzile: Cucutei, Zimbrului, Perişorului, Progresului, Narciselor, Prundului, Cornului, Salciei, Sarata.

Compania a anunțat tot pentru azi, până la ora 14.00, furnizarea apei la presiune scăzută în tot orașul sau chiar deloc în zonele Anton Pann, strada Ştefan cel Mare, bulevardul Roman Muşat de la stadionul Constantinescu Nehoi până la hotelul Roman (inclusiv). Motivul pentru furnizarea cu presiune scăzută ar fi dat de secetă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.