Site icon inRoman.ro

De luni se redeschide terenul de minifotbal de la Sala Sporturilor din Roman

fotbal minge

Romașcanii care iubesc fotbalul se pot bucura deoarece vor avea acces la terenul de minifotbal. Club Sportiv Municipal Roman informează că, începând de luni, 6 iulie, se redeschide terenul de minifotbal din cadrul Complexului Sportiv „Sala Sporturilor”. Accesul publicului se va face în limita a maxim 10 persoane.

Reguli generale  de   respectat   pentru   accesarea   terenului de minifotbal:

Programările pentru accesarea acestuia se vor efectua la numărul de telefon 0723.606.640, de luni până joi între orele 08.00 – 16.30 și vineri între orele 08.00 – 14.00.

Accesarea terenului în zilele de sâmbătă sau duminică se va face doar pe baza rezervărilor efectuate în cursul săptămânii, după programul de mai sus. Între programări se va aloca o perioadă de 30 de minute pentru dezinfectarea terenului de joc. 

Programul de funcționare pentru  terenul de minifotbal  este de luni până duminică între orele 08:00–22:00. Tarifele pentru terenul de minifotbal sunt de 50 lei/oră pe timp de zi și 100 lei/oră în nocturnă.Tarifele aferente închirierilor se vor achita  la casieria de la sediul Clubui Sportiv Municipal Roman din str. Ștefan cel Mare, nr. 246,  între orele menționate. 

Exit mobile version