Site icon inRoman.ro

Accident șocant: motociclist mort după ce a lovit un cap de pod și un stâlp

accident motocicleta

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au intervenit, la data de 4 octombrie, la un accident rutier produs pe raza localității Buruienești, soldat cu decesul unei persoane.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un tânăr de 25 de ani, din Doljești, ce se afla la volanul unui autoturism oprit în afara părții carosabile, a pătruns pe partea carosabilă cu intenția de a efectua manevra de întoarcere, fără a acorda prioritate de trecere unei motociclete condusă de un tânăr de 24 de ani, din Buruienești. Motociclistul nu a mai putut evita impactul, ulterior a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit carosabilul lovind un cap de pod și apoi cu un stâlp de iluminat public.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care nu a putut decât să constatate decesul motociclistului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul motociclist nu avea permis de conducere, iar motocicleta nu era înmatriculată.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Exit mobile version