ApaServ lasă iar romașcanii fără apă toată ziua

de | 14/06/2021 | Util, Local

Compania ApaServ a anunțat, luni dimineață, că o avarie la rețeaua de furnizare a apei potabile duce la sistarea furnizării serviciului în întreg orașul. 

Având în vedere identificarea unei avarii pe Bulevardul Republicii din Municipiul Roman, la rețeaua publică de distributie a apei potabile, pentru remedierea acesteia, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situația neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în municipiul Roman astăzi, 14 iunie 2021, în intervalul orar 08.00-18.00.

comunicat ApaServ

Situații precum cea de azi ar fi putut fi evitate dacă sectorizarea rețelei de apă s-ar fi pus în practică, așa cum autoritățile locale și diverși reprezentanți ai ApaServ au spus că vor face, de-a lungul anilor. 

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.